Feltételek

 Az oldalt Szõnyi Tibor üzemelteti.

2432 Szabadegyháza
József Attila utca 20.
Tel: +36-30-5660883
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A repulogep.hu apróhirdetési rendszerben bárki ingyenesen adhat fel apróhirdetéseket. A hirdetéseket 90 napig jeleníti meg a rendszer, ezután újra fel lehet adni, amennyiben még aktuális.
Magunk is sportrepülõ pilóták lévén célunk elsõsorban a hazai repülõeszköz kereskedelem támogatása, de külföldi hirdetéseket is szívesen látunk. Kérünk azonban benneteket, hogy legyetek figyelemmel, és tartsátok be az alábbi feltételeket melyek célja elsõ sorban az oldal színvonalának megõrzése:

- Hirdetéseket csak a hirdetés témájának megfelelõ kategóriába sorolva adhattok fel. Egy hirdetés egyszerre csak egy kategóriában szerepelhet, és csak egy példányban.
- A repulogep.hu témájába nem illeszkedõ hirdetéseket tilos feladni (még akkor is, ha repülõgép vagy repülõgép keresés hirdetésnek álcázzátok).
- Eladó légijármû, eszköz hirdetést kizárólag irányár megjelölésével adhattok fel! Mivel a repülõ és repüléssel kapcsolatos eszközök számos fontos paraméterrel rendelkeznek, ezekbõl minél többet célszerû, de valamennyit kötelezõ is megjelölni! A kizárólag az eszköz nevébõl és irányárából álló hirdetéseket nem fogadjuk be.
- Az oldal minõsége, így sikere szempontjából fontos, hogy a hirdetõk a MINIMÁLIS helyesírási követelményeknek megfelelõ hirdetéseket adjanak fel. Az értelmezhetõség rovására menõ helyesírási színvonalú hirdetéseket töröljük (például a mondat eleji és tulajdon névi nagy kezdõbetûk és írásjelek teljes mellõzése esetén).
- Apróhirdetést cégek és magánszemélyek is ingyenesen feladhatnak, hogy meghirdessék feleslegessé vált használt légi jármûveiket, egyéb eszközeiket. Szervezett üzletszerû kereskedelmi célú hirdetést (légi jármû vagy berendezés importõr, gyártó, kereskedõ, stb) apróhirdetésként nem adhat fel. Ilyen céllal tekintsétek meg médiaajánlatunkat, vagy kérjétek egyedi ajánlatunkat. Amennyiben ilyen apróhirdetést találunk, úgy azt töröljük!
- Szolgáltatásokat (repülõgép bérbeadás, oktatás, mûszaki és dokumentációs szolgáltatások, biztosítás, közvetítõi szolgáltatások, stb) kizárólag fizetett hirdetés formájában hirdethettek. Tekintsétek meg médiaajánlatunkat! Amennyiben ilyen apróhirdetést találunk, úgy azt töröljük! Kivétel ez alól a rendezvények, amit ingyenesen hirdethettek az oldalunkon a megfelelõ kategóriában. A rendezvény napja után a hirdetést kérlek töröljétek!
- Az oldal üzemeltetõi ezen kívül fenntartják a jogot, hogy elõzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül töröljenek minden, az üzleti érdekeiket sértõ hirdetést (pl. konkurens oldalak hirdetései).
- A fenti szabályok ismétlõdõ, vagy felszólítás ellenére is folytatott megszegése esetén a törlésig igénybe vett hirdetési felületért 50.000 forint + áfa szolgáltatási díjat számlázunk!

A fenti feltételeknek nem megfelelõ bejegyzéseket elõzetes értesítés nélkül töröljük!

Sok sikert az eladáshoz, kereséshez!

 


Média ajánlat fizetett hirdetésekhez:

 A www.repulogep.hu apróhirdetési oldalt 2005-ben indítottuk. Néhány hónappal késõbb ez vált az ország legsikeresebb, és gyakorlatilag egyetlen számottevõ repülõgép és motoros sárkány apróhirdetési oldalává. Apróhirdetést ingyenesen lehet feladni az oldalunkon.

Néhány szám:
- Havonta kb. 60 új hirdetés, többségük a következõ kategóriákban: motoros repülõgép (ezen belül UL), vitorlázó repülõgép, motoros sárkány, mûszerek
- Egyszerre 100-120 aktív, megtekinthetõ hirdetés. (a hirdetések 3 hónap után automatikusan törlõdnek, de a hirdetõk egy része a sikeres adásvétel után ennél elõbb törli a hirdetését)
- Napi 200-300 egyedi látogató, akik többsége célközönség, kizárólagos érdeklõdési körük a repülés
- A látogatók többsége Magyarországról nézi az oldalt, de kb. 10%-uk külföldi. Elsõsorban Románia, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország, Szerbia, Lengyelország, Horvátország található meg a látogatottsági statisztikáinkban, de a világ többi országa is elõfordul kisebb arányban. Az apróhirdetéseket feladó látogatóink visszajelzései szerint sok meghirdetett terméket külföldiek vesznek meg. A Román és Szlovák közönség a hirdetõink között is gyakran feltûnik.

A mellékelt ábra szerinti kiemelt, banner elhelyezésére alkalmas felületeket szeretnénk felajánlani hirdetõinknek. A lenti díjak éves díjak. A kihelyezendõ bannert a hirdetõ kell biztosítsa, az egy éves periódus alatt három alkalommal díjmentesen cseréljük. A feltüntetett díj az adott hirdetési pozíció kizárólagos felhasználási jogát biztosítja egy évig. Minden egyes oldalon ugyan az a hirdetés jelenik meg az adott pozícióban.



Pozíció: B1 (a hirdetések felett), Ár: 100.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb 468x60 méretû banner
Pozíció: B2 (a 2. és 3 hirdetés között), Ár: 80.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb  468x60 méretû banner vagy 120.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb  600x100 méretû banner
Pozíció: B3 (közvetlenül a kategóriák menü alatt), Ár: 100.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb 150x240 méretû banner vagy 150.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb 150x480 méretû banner.

 
© 2024 repulogep.hu
repulogep.hu Apróhirdetések