Feltételek

 Az oldalt Szőnyi Tibor üzemelteti.

2432 Szabadegyháza
József Attila utca 20.
Tel: +36-30-5660883
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A repulogep.hu apróhirdetési rendszerben bárki ingyenesen adhat fel apróhirdetéseket. A hirdetéseket 90 napig jeleníti meg a rendszer, ezután újra fel lehet adni, amennyiben még aktuális.
Magunk is sportrepülő pilóták lévén célunk elsősorban a hazai repülőeszköz kereskedelem támogatása, de külföldi hirdetéseket is szívesen látunk. Kérünk azonban benneteket, hogy legyetek figyelemmel, és tartsátok be az alábbi feltételeket melyek célja első sorban az oldal színvonalának megőrzése:

- Hirdetéseket csak a hirdetés témájának megfelelő kategóriába sorolva adhattok fel. Egy hirdetés egyszerre csak egy kategóriában szerepelhet, és csak egy példányban.
- A repulogep.hu témájába nem illeszkedő hirdetéseket tilos feladni (még akkor is, ha repülőgép vagy repülőgép keresés hirdetésnek álcázzátok).
- Eladó légijármű, eszköz hirdetést kizárólag irányár megjelölésével adhattok fel! Mivel a repülő és repüléssel kapcsolatos eszközök számos fontos paraméterrel rendelkeznek, ezekből minél többet célszerű, de valamennyit kötelező is megjelölni! A kizárólag az eszköz nevéből és irányárából álló hirdetéseket nem fogadjuk be.
- Az oldal minősége, így sikere szempontjából fontos, hogy a hirdetők a MINIMÁLIS helyesírási követelményeknek megfelelő hirdetéseket adjanak fel. Az értelmezhetőség rovására menő helyesírási színvonalú hirdetéseket töröljük (például a mondat eleji és tulajdon névi nagy kezdőbetűk és írásjelek teljes mellőzése esetén).
- Apróhirdetést cégek és magánszemélyek is ingyenesen feladhatnak, hogy meghirdessék feleslegessé vált használt légi járműveiket, egyéb eszközeiket. Szervezett üzletszerű kereskedelmi célú hirdetést (légi jármű vagy berendezés importőr, gyártó, kereskedő, stb) apróhirdetésként nem adhat fel. Ilyen céllal tekintsétek meg médiaajánlatunkat, vagy kérjétek egyedi ajánlatunkat. Amennyiben ilyen apróhirdetést találunk, úgy azt töröljük!
- Szolgáltatásokat (repülőgép bérbeadás, oktatás, műszaki és dokumentációs szolgáltatások, biztosítás, közvetítői szolgáltatások, stb) kizárólag fizetett hirdetés formájában hirdethettek. Tekintsétek meg médiaajánlatunkat! Amennyiben ilyen apróhirdetést találunk, úgy azt töröljük! Kivétel ez alól a rendezvények, amit ingyenesen hirdethettek az oldalunkon a megfelelő kategóriában. A rendezvény napja után a hirdetést kérlek töröljétek!
- Az oldal üzemeltetői ezen kívül fenntartják a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül töröljenek minden, az üzleti érdekeiket sértő hirdetést (pl. konkurens oldalak hirdetései).
- A fenti szabályok ismétlődő, vagy felszólítás ellenére is folytatott megszegése esetén a törlésig igénybe vett hirdetési felületért 50.000 forint + áfa szolgáltatási díjat számlázunk!

A fenti feltételeknek nem megfelelő bejegyzéseket előzetes értesítés nélkül töröljük!

Sok sikert az eladáshoz, kereséshez!

 


Média ajánlat fizetett hirdetésekhez:

 A www.repulogep.hu apróhirdetési oldalt 2005-ben indítottuk. Néhány hónappal később ez vált az ország legsikeresebb, és gyakorlatilag egyetlen számottevő repülőgép és motoros sárkány apróhirdetési oldalává. Apróhirdetést ingyenesen lehet feladni az oldalunkon.

Néhány szám:
- Havonta kb. 60 új hirdetés, többségük a következő kategóriákban: motoros repülőgép (ezen belül UL), vitorlázó repülőgép, motoros sárkány, műszerek
- Egyszerre 100-120 aktív, megtekinthető hirdetés. (a hirdetések 3 hónap után automatikusan törlődnek, de a hirdetők egy része a sikeres adásvétel után ennél előbb törli a hirdetését)
- Napi 200-300 egyedi látogató, akik többsége célközönség, kizárólagos érdeklődési körük a repülés
- A látogatók többsége Magyarországról nézi az oldalt, de kb. 10%-uk külföldi. Elsősorban Románia, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország, Szerbia, Lengyelország, Horvátország található meg a látogatottsági statisztikáinkban, de a világ többi országa is előfordul kisebb arányban. Az apróhirdetéseket feladó látogatóink visszajelzései szerint sok meghirdetett terméket külföldiek vesznek meg. A Román és Szlovák közönség a hirdetőink között is gyakran feltűnik.

A mellékelt ábra szerinti kiemelt, banner elhelyezésére alkalmas felületeket szeretnénk felajánlani hirdetőinknek. A lenti díjak éves díjak. A kihelyezendő bannert a hirdető kell biztosítsa, az egy éves periódus alatt három alkalommal díjmentesen cseréljük. A feltüntetett díj az adott hirdetési pozíció kizárólagos felhasználási jogát biztosítja egy évig. Minden egyes oldalon ugyan az a hirdetés jelenik meg az adott pozícióban.Pozíció: B1 (a hirdetések felett), Ár: 100.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb 468x60 méretű banner
Pozíció: B2 (a 2. és 3 hirdetés között), Ár: 80.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb  468x60 méretű banner vagy 120.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb  600x100 méretű banner
Pozíció: B3 (közvetlenül a kategóriák menü alatt), Ár: 100.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb 150x240 méretű banner vagy 150.000 forint + ÁFA / 1 év legfeljebb 150x480 méretű banner.

 
© 2023 repulogep.hu
repulogep.hu Apróhirdetések